Sejur Bali & Insulele Gili, 15 Nopți | Mandala Travel | Vacante Exotice Personalizate

Sejur Bali & Insulele Gili, 15 nopți

de la 2190€ de persoană

Descriere Sejur

Descopera Bali si micuțele insule Gili!

După ce vei vizita insula Bali, un loc ce trebuie văzut măcar o dată în viață, vei avea ocazia să explorezi micuțele insule Gili: Trawangan, Meno și Air. Aici vei găsi multă liniște, plantații de cocotieri și aer curat, nepoluat de mijloace de transport motorizat. E musai să încerci turul insulelor Gili cu bicicleta!

Vezi si: Insula Bali, 10 nopți

Principalele Repere

Bali:

Insula Bali este locul în care toată lumea și-a dorit să meargă măcar o dată în viață. Supranumită insula zeilor sau insula celor 1000 de temple, Bali ne-a impresionat prin peisajele variate – munți, dealuri, terase de orez, plajă, prin tradițiile pe care încă le păstrează și prin simplitatea oamenilor săi.

Ne-au plăcut cafenelele cu priveliște către orezării în Ubud, plajele din Nusa Dua și Sanur, mirosul de flori și bețișoare parfumate care plutea peste tot în aer și prospețimea dimineților umede în așteptarea căldurii infernale de la prânz. Ne-au mai plăcut ritualurile, costumele și dansurile tradiționale, masajele și asfințiturile. Bali are câte ceva pentru fiecare.

Activitati Bali!

Citeste mai multe despre experienta noastra in insula Bali: Insula Bali: Crăciun, surf, maimuțe și magicieni

Insulele Gili

Micuțele insule se află la capătul de nord-vest al insulei Lombok și la o oră și jumătate cu barca de mult mai cunoscuta insula Bali. Sunt trei insule la număr: Gili Trawangan, Gili Meno și Gili Air.

Fiecare are ceva aparte: Trawangan este cea mai dezvoltată din punct de vedere turistic și este cunoscută și ca o destinație pentru cei mai petrecăreți.

Meno este cea din mijloc – cea mai mică și mai liniștită, locul în care ai impresia că nu se întâmplă niciodată nimic. Air este cea mai apropiată de Lombok și cunoscută pentru cea mai dezvoltată comunitate locală.

Pe toate cele trei insule este interzis transportul motorizat, așa că singura variantă de a explora este cu bicicleta, trăsura sau la pas.

Ce ne-a plăcut noua cel mai mult? Faptul că într-adevăr simți ca ești pe o insulă, ca e liniște, găsești plantații de cocotieri și majoritatea locurilor au încă un iz foarte raw.

Activitati Gili!

Citeste mai multe despre experienta noastra in insulele Gili: Insulele Gili. Cu bicicleta printre cocotieri

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Bali

Mai - August Cea mai bună perioadă!
Aprilie, Septembrie, Octombrie Sezon de mijloc
Noiembrie - Martie Mai puțin recomandat

Pachet

Include
 • Zbor din Budapesta sau București – Bali Denpasar și retur
 • Bagaje și taxe de aeroport
 • Cazare Ubud 4 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Cazare Bali zona de plajă 6 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Cazare Insulele Gili 5 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Mic dejun
 • Asigurare medicală de călătorie (sunt asigurate și bagajele)
 • Consultanță turistică inainte, în timpul și după desfășurarea sejurului
Nu Include
 • Asigurare storno
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport pentru fiecare locație
 • Alte cheltuieli personale

Opțiuni cazare

Puri Gangga Resort 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 30 de minute cu mașina de Ubud Market, Ubud Palace și Monkey Forest.  Buget: Mediu.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 57 de metri pătrați.  Alte informații: Shuttle gratuit (orar fix) către centrul localității Ubud, posibilitate închirire biciclete gratuit, piscină exterioară, terasă, grădină. studio yoga, facilitati BBQ, restaurant, bar, bibliotecă, parcare gratuită, centru spa & wellness.

Puri Sunia Resort 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 10 minute cu mașina de centrul localității Ubud și 70 de minute de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 48 de metri pătrați. Alte informații: Sesiuni gratuite de yoga dimineața, shuttle gratuit către centrul localității Ubud, piscină exterioară, grădină, terasă, parcare gratuită, restaurant, bar, parcare gratuită, posibilitate închiriere biciclete gratuit, bibliotecă, servicii masaj, centru spa & wellness.

Pita Maha Resort 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 1.5 km de centrul localității Ubud, 1 oră cu mașina față de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu – Mare.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 100 de metri pătrați. Alte informații: Servicii masaj, piscină exterioară infinity, posibilitate închiriere mașina sau bicicletă, shuttle gratuit către centrul Ubud, facilități BBQ, grădină, terasă, centru spa & wellness, parcare gratuită, bibliotecă, restaurant, bar.

Komaneka at Rasa Sayang 5* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: De-a lungul Monkey Forest Road, la 5 minute de mers pe jos de Ubud Market, 1 oră cu mașina de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu – Mare  Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 63 de metri pătrați. Alte informații: Piscină exterioara infinity, restaurant, lecții gratuite de sculpură în lemn și dans balinez de doua ori pe săptămână, bar, parcare gratuită, centru spa & wellness, servicii de masaj, bibliotecă.

Sudamala Suites and Villas 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: În Sanur, la 5 minute pe jos de Sanur Beach și 30 de minute cu mașina de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 35 de metri pătrați. Alte informații: Piscină exterioară, servicii de masaj, posibilitate închiriere biciclete, parcare gratuită, restaurant, bar, bibliotecă, centru spa & wellness, grădină, terasă.

Novotel Benoa 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Nusa Dua – Tanjung Benoa Beach, la 25 de minute de localitatea Kuta și 18 km de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 36 de metri pătrați. Alte informații: 3 piscine, shuttle gratuit către Bali Collection Shopping Center, centru fitness, tenis de câmp, parcare gratuită, grădina, terasă, centru spa & wellness, servicii masaj, bibliotecă, restaurant, bar, facilități BBQ.

Kejora Suites 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 5 minute de mers pe jos de plaja din Sanur, 3 minute pe jos de Sanur Art Market și 30 de minute cu mașina de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 35 de metri pătrați. Alte informații: Restaurant, posibilitate închiriere biciclete, piscină exterioară, grădină, terasă, bibliotecă, hotelul nu are parcare.

Conrad Bali 5* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Pe plaja din Tanjung Benoa – Nusa Dua, la 10 km de zona Kuta și aeroportul din Denpasar și 18 km de Seminyak. Buget: Mediu – mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim  de metri pătrați. Alte informații: Posibilitate organizare clase de yoga sau tururi cu bicicleta, piscină exterioară, beachfront, cursuri gratuite de gătit, dansuri traditionale și limba indoneziană, parcare gratuită, restaurant, bar, tenis de câmp, centru spa & wellness, servicii masaj, saună.

Les Villas Ottalia 3* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Gili Meno, la 5 minute cu bicicleta de plajă  Buget: Mediu – Low  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 35 de metri pătrați   Alte informații: Restaurant, posibilitate rezervare transfer de la aeroportul din Lombok, piscină exterioară, gradină, terasă, locația nu oferă parcare

Scallywags Resort 3* – TripAdvisor

Quick Facts: Locatie: Gili Trawangan, la 5 minute de Gili Trawangam Harbour  Buget: Mediu – mare Wi-fi:Da, gratuit Mărime camere: minim 25 de metri pătrați   Alte informații: Piscină exterioară, restaurant, grădina, terasă, bar, magazin cu suveniruri, posibilitate închiriere biciclete, locația nu oferă parcare

Pearl of Trawangan 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Gili Trawangan, pe plajă Buget: Mediu – mare  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 45 de metri pătrați   Alte informații: Beachfront, două piscine exterioare, gradină, terasă, restaurant, bar, posibilitate închiriere biciclete, locația nu oferă parcare, posibilitate aranjare transfer cu speed boat pana la Teluk Kodek (15 minute) – de aici se mai parcurg două ore cu mașina până la aeroportul din Lombok

Gili Air Lagoon Resort 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Gili Air, la o oră și jumătate cu speed boat de Padang Bay Harbour din Bali  Buget: Mediu – mare  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 45 de metri pătrați   Alte informații: Piscină exterioară, restaurant, bar, terasă, servicii de masaj, posibilitate închiriere biciclete, facilități BBQ, centru spa & wellness, grădină.

Sună acum!