Vacanță în Insula Bali, 10 Nopți | Mandala Travel | Vacante Exotice Personalizate

Vacanță în insula Bali, 10 nopți

de la 1.890€ de persoană

Descriere Sejur

Ești gata de o vacantă sau o luna de miere de vis în superba insulă Bali? Lasă-te sedus de peisaje superbe, cultura tradițională si nu rata cafenelele din Ubud – perla culturala a insulei!

Vacanța ta in Bali: Principalele Repere

Insula Bali este destinatia unde toată lumea visează să meargă măcar o dată în viață. Bali, supranumită insula Paradisului, insula iubirii sau insula celor 1000 de temple, pe langa alte zeci sau poate sute de denumiri, ne-a impresionat prin peisajele variate: munți, cascade, jungla, terase de orez, plaje.

Am ajuns in Bali cu asteptari foarte mari de la locațiile populare și am fost puțin dezamăgiți când am realizat că turismul a stirbit  din autenticitatea acestei destinatii exotice. Cu toate acestea am descoperit locuri care ne-au readus entuziasmul și am trait experiențe care au depasit așteptările noastre inițiale. Ne-a uimit profund și prin tradițiile pe care încă le păstrează și prin simplitatea oamenilor săi.

Noi am petrecut 2 saptamani de vacanta in Bali si am învățat să privim dincolo de aparențe și să cautam locurile mai puțin cunoscute. Ne-au plăcut cafenelele cu priveliște către orezării în Ubud, plajele din Nusa Dua și Sanur, mirosul de flori și bețișoare parfumate care plutea peste tot în aer. Ne-a infiorat prospetimea dimineților umede în așteptarea căldurii infernale de la prânz. Ne-au mai impresionat ritualurile, costumele și dansurile tradiționale, masajele și asfințiturile balineze.

Bali te așteaptă! E timpul să te bucuri de o vacanță de neuitat în Insula Zeilor!

Citeste mai mult despre Bali:

Vezi si:

Citeste mai multe despre experientele noastre pe Blog sau consulta ofertele noastre de vacante exotice sau luni de miere!

Activitati si tururi in Bali:

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Bali

Mai - August Cea mai bună perioadă!
Aprilie, Septembrie, Octombrie Sezon de mijloc
Noiembrie - Martie Mai puțin recomandat

Pachet

Include
  • Zbor din Budapesta sau București – Bali Denpasar și retur
  • Bagaje și taxe de aeroport
  • Cazare Ubud 4 nopți într-una dintre locațiile specificate
  • Cazare Bali zona de plajă 6 nopți într-una dintre locațiile specificate
  • Mic dejun
  • Asigurare medicală de călătorie (sunt asigurate și bagajele)
  • Consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea sejurului
Nu Include
  • Asigurare storno
  • Transferuri aeroport – hotel – aeroport pentru fiecare locație
  • Alte cheltuieli personale

Opțiuni cazare

Puri Gangga Resort 4* – TripAdvisor

LocațieLa 30 de minute cu mașina de Ubud Market, Ubud Palace și Monkey Forest.  Buget: Mediu.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 57 de metri pătrați.

Alte informații: Shuttle gratuit (orar fix) către centrul localității Ubud, posibilitate închirire biciclete gratuit, piscină exterioară, terasă, grădină. studio yoga, facilitati BBQ, restaurant, bar, bibliotecă, parcare gratuită, centru spa & wellness.

Puri Sunia Resort 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 10 minute cu mașina de centrul localității Ubud și 70 de minute de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 48 de metri pătrați. Alte informații: Sesiuni gratuite de yoga dimineața, shuttle gratuit către centrul localității Ubud, piscină exterioară, grădină, terasă, parcare gratuită, restaurant, bar, parcare gratuită, posibilitate închiriere biciclete gratuit, bibliotecă, servicii masaj, centru spa & wellness.

Pita Maha Resort 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 1.5 km de centrul localității Ubud, 1 oră cu mașina față de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu – Mare.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 100 de metri pătrați. Alte informații: Servicii masaj, piscină exterioară infinity, posibilitate închiriere mașina sau bicicletă, shuttle gratuit către centrul Ubud, facilități BBQ, grădină, terasă, centru spa & wellness, parcare gratuită, bibliotecă, restaurant, bar.

Komaneka at Rasa Sayang 5* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: De-a lungul Monkey Forest Road, la 5 minute de mers pe jos de Ubud Market, 1 oră cu mașina de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu – Mare  Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 63 de metri pătrați. Alte informații: Piscină exterioara infinity, restaurant, lecții gratuite de sculpură în lemn și dans balinez de doua ori pe săptămână, bar, parcare gratuită, centru spa & wellness, servicii de masaj, bibliotecă.

Sudamala Suites and Villas 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: În Sanur, la 5 minute pe jos de Sanur Beach și 30 de minute cu mașina de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 35 de metri pătrați. Alte informații: Piscină exterioară, servicii de masaj, posibilitate închiriere biciclete, parcare gratuită, restaurant, bar, bibliotecă, centru spa & wellness, grădină, terasă.

Novotel Benoa 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Nusa Dua – Tanjung Benoa Beach, la 25 de minute de localitatea Kuta și 18 km de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 36 de metri pătrați. Alte informații: 3 piscine, shuttle gratuit către Bali Collection Shopping Center, centru fitness, tenis de câmp, parcare gratuită, grădina, terasă, centru spa & wellness, servicii masaj, bibliotecă, restaurant, bar, facilități BBQ.

Kejora Suites 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 5 minute de mers pe jos de plaja din Sanur, 3 minute pe jos de Sanur Art Market și 30 de minute cu mașina de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 35 de metri pătrați. Alte informații: Restaurant, posibilitate închiriere biciclete, piscină exterioară, grădină, terasă, bibliotecă, hotelul nu are parcare.

Conrad Bali 5* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Pe plaja din Tanjung Benoa – Nusa Dua, la 10 km de zona Kuta și aeroportul din Denpasar și 18 km de Seminyak. Buget: Mediu – mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim  de metri pătrați. Alte informații: Posibilitate organizare clase de yoga sau tururi cu bicicleta, piscină exterioară, beachfront, cursuri gratuite de gătit, dansuri traditionale și limba indoneziană, parcare gratuită, restaurant, bar, tenis de câmp, centru spa & wellness, servicii masaj, saună.

Sună acum!